Skärpning!

När vi Scrapp-Marar så spelas det än den ena än den andra nynnvänliga låten efter den andra på stereon. Om jag skulle återvända efter en kidnappning i Bolivia till Sverige, med hot om avhuggna fingrar och öron så skulle jag längta efter "normal" musik precis som jag skulle längta efter att se Gunde, Loket och Arne Weise och en flygkapten som säger "Godafton vi beräknar landa på Arlanda om ca tio minuter...". Man vill bara att det ska vara "som vanligt". Kanske är det därför många av oss älskar att lyssna till Elton John, Peter Jöback och Christer Sjögren; de har gått igenom något som får dem att vilja reboota systemet till standardinställningarna?

Utan att döma någon eller att blåsa upp konflikter angående vad som är "god" respektive "dålig" musiksmak (något jag över huvud taget inte finns) så vänder sig detta inlägg till de av oss som söker något mer - något som berör.

Gillar du rap? Gillar du Edith Piaf? Kan du föreställa dig hennes själ i modernare tappning? (Utan att för den sakens skull vilja ändra en ton. stavelse eller ögonblick av hennes liv).

I så fall är Diam något för dig.



Fransyska med så mycket attityd att hon kan öppna konservburkar med den.

Kopiera och klistra in den här länken:
http://www.diams-lesite.com/
så kommer du till hennes hemsida. Alla låtarna finns på iTunes (som är världens bästa musik-tank-station) och har du inte den så kanske det finns på Ginza eller någon annan av dina favoritplatser. 

Missa INTE!

Youtubelänkar:
http://www.youtube.com/results?search_query=diam%27s&search_type=&aq=f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0