the mother of all Chilligryta

Inspirerad av Malins chilli/tacos på sista scrappmaran beslöt jag mig för att göra en riktigt manlig chilli.



Vill ni ha receptet?

Greppa gubben och dra bort honom från porrsurfandet,
Sätt på din bästa Hank Williams-platta.
Häll upp en öl och drick den.

Hacka chillifrukter (de röda) i miniatyrbitar.
Hacka lök i monopolstora bitar.
Sätt på stekpannan.
Fräs chilli i olja tillsammans med hela kumminfrön.
Lägg i löken.
Fräs löken mjuk.
Tärna under tiden upp en redig bit högrev.
Dra på värmen igen och pula i högreven. (Sprakar och stänker).
Drick en bira.
Hacka i vitlök när du brynt högreven (eller vilket jädra segkokat kött som helst).
Häll i en bira.
Drick bira.
Häll i en burk krossade tomater.
Mascha i en limefrukt - skal och allt.
Låt koka.
Drick en bira.
Smaka av efter nästan en timme.
Drick en bira.
Salta och alla de vanliga grejorna med chillipulver, tacokryddor och vad du gillar.
Pula i en h*lvetes massa färsk koriander.
Drick en bira.
Smaka av igen.
Drick en bira.
Gå och lägg dig - du är full.

Nästa dag kan du sockra lite om den är för stark. Salta om den är för svag.
I annat fall serverar du grytan med ris, bröd, avocado/guacamole, sallad, bönor - tja vad f*an som helst som mildrar allt junk du hällde i den då du var full.

Voilá! Chilligryta á la Peter!

(glöm inte att dricka en öl då och då....)


Kommentarer
Postat av: felix

Här kommer ett annat recept som jag tyckte passade in..



(Ni som inte hajar språket, leta upp en räddande skåning i din närhet)



Kalkun med whisky:







Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske

whisky



Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges

med spækstrimler, den snøres, saltes og > pebres og overhældes med

lidt olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader.



Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode

resultat. > Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen.





Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode

resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så

den får et ordentligt pulver.



Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter en hal

tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med >stajninngn.



Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.



Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn >til

åvnnnn å >vænnnr kaaahaaalkunnn.



PASCH PÅ att du hik brændr hånden på >den schkide >åvvvn.







Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser >mænns

piiihiiipfuglen >schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp

i >ræwwwen mæ de!)



Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut! > >Kaaahaan de overhOOOvedt la

saj gør schå kryw hæn til åvvvn å >prøvv å >riwwwe >kaahhhallkunnn

UD!.



Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv >nåkkkkngang å få kræææet UD!









Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn >og

smid >den >påå et faahhad. PASCH på a du ikkk

gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på >det skidefedtede køøøøkngål! >



Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen >åååopppogssccchtådengikscchkuikkktihihihaihischku



åssspissslimajet



Tag en lur.



Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.



:D



2008-11-12 @ 00:34:04
URL: http://fl3x.net
Postat av: Peter

Hahahahaha! Fan vad kul! :D

2008-11-12 @ 08:44:00
URL: http://realmenscrapp.blogg.se/
Postat av: felix

:D



Eller hur!





2008-11-13 @ 00:32:08
URL: http://fl3x.net
Postat av: Peter

Felix; jag har garvat högt flera gånger ska du veta :D

"Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn"

2008-11-13 @ 00:51:40
URL: http://realmenscrapp.blogg.se/
Postat av: felix

hehe, jag med, varje gång jag läser den, hittade den för ett par år sen första gången...



"åp i ræwwwen mæ de!"



:D









2008-11-13 @ 11:58:36
URL: http://fl3x.net
Postat av: anna

Det låter grymt gott men jag måste erkänna att jag trodde först det var en blodig hjärna på bilden skäms på mig hehe :)

2008-11-14 @ 00:56:44
URL: http://www.pyssloteket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0