Ingen bild idag - men desto mer!

Ni vet; jag plåtar där jag står för tillfället. Nu har filmsuget vaknat och här är en del av resultatet:Filmen: (klicka eller klistra in länken så får ni se hur det ser ut...)

http://vimeo.com/2935312

Kommentarer
Postat av: clara

Undrar bara vad i helsicke du gör i mina drömmar!

Jag känner dej inte alls men nog tusan var du hemma hos mej i natt och hjälpte mej att diska medan Carina satt i källaren och lekte med datorn. :)

2009-01-28 @ 18:43:27
URL: http://avclara@blogspot.com
Postat av: Gunvor

Härlig film! Fantastiska bilder (som alltid) och vilken musik! Jag tror att du är som Lotta på Bråkmakargatan, för det är så konstigt med dig - du kan faktiskt nästan allt!

2009-01-29 @ 14:49:16
URL: http://gunvors.blogg.se/
Postat av: Peter

clara; jag bara finns i dina drömmar precis som du alltid finns i mina.Påminner lite om historien om han som berättade för sin kompis om sin dröm där han cyklade omkring hela natten.

"Konstigt" sade den andre, "jag drömde om att jag dejtade Angelina Jolie, Pink, Fergie och Linda Rosing"."Men....varför bad du inte mig komma i den drömmen?!?!""Du?! - Du var ju ute och cyklade!?"Gunvor; det var nog det snällaste, och mest uppmuntrande, någon sagt till mig på mycket länge. Tack!

2009-01-29 @ 23:47:12
URL: http://realmenscrapp.blogg.se/
Postat av: Louise (vbg)

Var tvungen och kika in hos dig efter en länk på gunvor sida...vilka underbara bilder du tar! Jättemysiga Lo oxå...jag kommer säker tillbaka....

2009-01-30 @ 23:35:46
URL: http://louisevbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0